085-9023884 Info@gerjac.nl

TRANSPORT

 

Transport

Gerjac is een betrouwbare partner voor transport. Met ons uitgebreid wagenpark en ervaren chauffeurs bieden wij u een complete dienstverlening, snelheid en flexibiliteit. Onze chauffeurs zijn opgeleid en onze voertuigen zijn volledig uitgerust met een breed scala aan hijsapparatuur om aan al uw eisen te voldoen.

Voor elk transport een passende oplossing

Wij kunnen nagenoeg alles vervoeren. Van pallets en machines tot grote constructies of lange lengtes. Voor elk transport heeft Gerjac een passende oplegger met trailer met de juiste vergunningen en ervaren chauffeur.

Speciaal transport

Zijn de te vervoeren goederen te groot, te lang, te breed of te zwaar voor regulier transport? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden. De benodigde vergunningen om speciaal transport te verzorgen zijn in ons bezit.

Ons wagenpark

Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende vervoerseisen beschikken we over een zeer divers wagenpark. Voor het reguliere transport hebben wij een groot scala aan materieel staan: open, dichte, lange, korte trailers en bakwagens met of zonder meeneemheftruck (Terberg).

Assistentie bij plaatsing

Naast het transport biedt Gerjac ook de mogelijkheid tot assistentie bij het plaatsen en ophalen van machines of andere horizontale en verticale transporten.

Neem contact met ons op voor

transport

Bel of mail

085-9023884planning@gerjac.nl