085-9023884 Info@gerjac.nl

Kraanverhuur

 

Specialist in kraanverhuur

Gerjac helpt klanten bij logistieke uitdagingen. Waar grote en zware componenten moeten worden opgetild, kan Gerjac de apparatuur, expertise en ervaring leveren om het werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Veilig

Het belangrijkste element van zware hijswerkzaamheden is dat het veilig gebeurt. Het beschermen van de betrokken personen, de lading zelf, alle apparatuur en de omgeving is van het grootste belang. Net zoals de efficiënte uitvoering voor de planning en het budget.

Optimaliseren

Of het nu gaat om een ​​groot project of doorlopend onderhoud, Gerjac kan vaak manieren vinden om het project te optimaliseren en sneller te laten verlopen door zorgvuldig geplande en uitgevoerde hijsoperaties. We ondersteunen klanten in elke sector. Met een combinatie van gespecialiseerde apparatuur en technisch hoogwaardige kennis helpt Gerjac klanten te profiteren van meer veiligheid en efficiëntie.

Tijd is geld

We streven ernaar de deadlines van onze klanten naar voren te brengen, want voor hen is tijdwinst belangrijk. Creatieve engineering, zorgvuldige planning en veilige levering zit in elk aspect van onze diensten. Dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn.

Multifunctioneel en modern materieel

Gerjac beschikt over modern hijsgereedschap. Ons assortiment van veelzijdige kranen combineert een enorme hefcapaciteit met een groot bereik, een relatief kleine voetafdruk, flexibele instelling en snelle mobilisatie. Van een 99-tons kraan tot de Mojac® Hybride die tot 10 ton kan verplaatsen in kleine ruimtes. De 99-, 66- en 53-tons kranen zijn met een fly-jip te verlengen. In de meest onmogelijke ruimtes kunnen wij hijsen.

Impressie van onze kranen

Diverse autolaadkranen

Gerjac biedt een 99ton/meter- 66 ton/meter- 54 ton/meter en een 42 ton/meter aan , hiermee kunnen wij de meeste hijswerkzaamheden voor u uitvoeren. De 99ton/meter en 66ton/meter kranen zijn ook met een fly-jib te verlengen. Met diverse speciaal gefabriceerde inzetstukken kan Gerjac in de meest onmogelijke ruimtes hijsen.

» bekijk en download de hijstabellen

 

Mojac® R545 Hybride, de schone krachtpatser

Speciaal voor het zwaardere hijswerk in kleine ruimtes. De Mojac® is hybride. Op de hijslocatie kan de kraan eenvoudig aan het netstroom worden aangesloten. Op deze manier kan de Mojac® volledig emissievrij werken en wordt het geluid tot een minimum beperkt. Als er geen stroom aanwezig is, kan de Mojac® op zijn eigen aggregaat hijsen.

» bekijk en download de hijstabellen

 

Jekko SPX532, de elektrische mini hijskraan

Deze oersterke compacte kraan is zijn toekomst ver vooruit. Met een breedte van slechts 77 cm en een hijscapaciteit van 3,2 ton tilt hij meer dan zijn eigen gewicht. De kraan heeft een zwenkbereik van 360° en in combinatie met jib een hijshoogte van 17,3 meter. De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat de motor nagenoeg geruisloos is en geen schadelijke stoffen uitstoot. Doordat de last op de millimeter nauwkeurig kan worden geplaatst, komt deze kraan, mede door zijn beperkte afmetingen, in kleine ruimtes goed tot zijn recht.

» bekijk en download de hijstabellen

Neem contact met ons op voor

kraanverhuur

Bel of mail

085-9023884planning@gerjac.nl